KFC Lille jeugdscouting

 

Technisch Verantwoordelijke
Jeugd Opleiding

Patrick Nys
0495/222705

 

Het is en blijft de bedoeling dat alle Lilse kinderen de kans moeten krijgen om bij KFC Lille te komen voetballen, ongeacht hun talent. Om shopping te voorkomen zal er eerst een grondige interne evaluatie plaatsvinden. Dit om enerzijds eventuele tekortkomingen bloot te leggen en anderzijds eigen gewestelijke spelers de kans te geven om de stap naar het provinciale voetbal te zetten. Het is belangrijk om eerst de waarde van de eigen spelers te kennen alvorens over te gaan tot het aantrekken van een andere speler. Externe spelers dienen vanzelfsprekend een meerwaarde te geven tegenover het huidige spelerspotentieel.

Waarom talent detectie?

  • KFC Lille heeft de ambitie om een begrip te zijn in de streek qua voetbalopleiding. Het moet de bedoeling zijn om de talenten uit de onmiddellijke omgeving naar onze club te halen.
  • Verhogen van de kwaliteit van het reeds aanwezige potentieel, hiervoor is een grondige doorlichting van de eigen spelersgroep noodzakelijk.
  • Uiteindelijke doel is uiteraard de doorstroming naar het 1e elftal van spelers die binnen onze jeugdopleiding zijn gevormd

Ben je een talentvolle speler en ben je toe aan een nieuwe uitdaging of ken je een talentvolle speler die op zoek is naar een nieuwe club? Vul dan onderstaande gegevens in:

Naam
 
E-mail adres
 
Telefoon Nummer
 
Extra Informatie